Gjithmonë elegante, moderne dhe mahnitëse!

Mirë se vini në dyqanin e parë privat optik në Shqipëri, hapur në vitin 1994.
Syze ekskluzive dhe syze dielli nga markat më të njohura në botë.
Dyqani më i preferuar optik për VIP-at shqiptar.
Me më shumë se 20 vite experiencë, ne jemi liderë absolutë në tregun shqiptar.
Duke filluar nga vizitat e specializuara okulistike, syzet e markave më të njohura të stilistëve të famshëm,
teknologjia më e fundit e zhvillimit të lenteve nga ato standarte tek më të sofistikuarat, gjithçka mund ta gjeni në dyqanet tona.
Tashmë me krenari ju prezantojmë faqen e re e-commerce, për t’u dhënë mundësi klientëve tanë
që të kërkojnë dhe të përzgjedhin produktin e tyre të preferuar dhe ta blejnë online.