5 marka të reja në dyqanet e Italoptik, Le specs, Le specs Luxe, House of Holland, Preen by Thornton Bregazzi and Karen Ëalker, janë 5 markat e reja australiane të cilat mund t’i gjeni në dyqanet tona në Tiranë dhe në Fier. Italoptik është dyqani i parë optik në Shqipëri, i cili solli në vend markat e botërore të syzeve dhe e vazhdon këtë gjë prej më shumë 20 vitesh. Këto 5 markat e reja u prezantuan në një ceremoni në dyqanin e Italoptik në qëndrën tregëtare Tirana East Gate. Në ceromoni morën pjesë, VIP shqiptar, gazetarë dhe klientët besnikë prej dy dekadash të Italoptik. Me rastin e këtij eventi, Italoptik ofroi ulje për markat më të mira dhe pjesëmarrësit shfrytëzuan këtë mundësi për të blerë syzet e tyre të preferuara. U organizua një shorte nga Italoptik dhe fituesi fitoi një palë syze të firmës “Les Specs”. Italoptik vazhdon të jetë lidër në fushën e optikës në Shqipëri. Cilësia, dizajni i bukur dhe çmime konkurruese janë tre pika të forta të produkteve që kompania tregëton. Shijoni disa nga fotot e eventit të fundit nga revista Bordo, në Shqipëri.

IMG_2114 IMG_2065 IMG_2014 IMG_1991 IMG_1931 IMG_1922 IMG_1890 13407168_1059724200787343_8193439802606380249_n