5 marka të reja në dyqanet e Italoptik

5 marka të reja në dyqanet e Italoptik, Le specs, Le specs Luxe, House of Holland, Preen by Thornton Bregazzi and Karen Ëalker, janë 5 markat e reja australiane të cilat mund t’i gjeni në dyqanet tona në Tiranë dhe në Fier. Italoptik është dyqani i parë optik në Shqipëri, i cili solli në vend markat e botërore të syzeve dhe e vazhdon këtë gjë prej më shumë 20 vitesh. Këto 5 markat e reja u prezantuan në një ceremoni në dyqanin e Italoptik në qëndrën tregëtare Tirana East Gate. Në ceromoni morën pjesë, VIP shqiptar, gazetarë dhe klientët besnikë prej dy dekadash të Italoptik. Me rastin e këtij eventi, Italoptik ofroi ulje për markat më të mira dhe pjesëmarrësit shfrytëzuan këtë mundësi për të blerë syzet e tyre të preferuara. U organizua një shorte nga Italoptik dhe fituesi fitoi një palë syze të firmës “Les Specs”. Italoptik vazhdon të jetë lidër në fushën e optikës në Shqipëri. Cilësia, dizajni i bukur dhe çmime konkurruese janë tre pika të forta të produkteve që kompania tregëton. Shijoni disa nga fotot e eventit të fundit nga revista Bordo, në Shqipëri.

IMG_2114 IMG_2065 IMG_2014 IMG_1991 IMG_1931 IMG_1922 IMG_1890 13407168_1059724200787343_8193439802606380249_n

 

Need an eye doctor? Italoptik is the choice

We have always partnered with veye-doctor-garden-cityery experienced doctors. At our shops are offered to the clients a wide range of services such as:
OPHTHALMOLOGICAL VISIT performed by specialized doctors in the field and includes the treatment of a wide range of ocular pathologies such as:

OPTOMETRIC VISIT and the definition of insight viewing and retrieval of historical shortsightedness, hypermetropia, presbyopia and astigmatism through eyeglasses or contact lenses.
EYE INFECTIONS AND THEIR TREATMENT as conjunctivitis, keratitis, uveitis and chorioretinitis.
Glaucoma, diagnosis and treatment of ocular tension.
Strabismus diagnosis and correction of strabismus in children and adults.
Eye Problems in children and their treatment.
Trouble of the retina as congenital abnormalities, diabetic hipertensive retinopathy and senile macular degenerations.

Your eyes are your windows to the world, so it’s important to take good care of them..